Politica de confidentialitate

Nume firmă AVELARIA CARS SRL 
Cod Unic de Înregistrare 36775652
Nr. Înmatriculare J09/635/2016 

Sediu Social in : Braila, STR. ROSIORILOR 11 B.

Datele cu caracter personal

Actualizare la data de 14 Decembrie 2018

Potrivit GDPR(General Data Protection Regulation), „date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoanăfizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”).O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fiidentificată, direct sau indirect, în special prin referire la unelement de identificare, cum ar fi un nume, un număr deidentificare, date de localizare, un identificator online sau la unulsau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice,fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Exemple de cateva date cu caracter personal:nume, domiciliul sau reședința cuiva,o adresă de e-mail (inclusiv adresele de tipul jhon.doe@firma.ro),numărul de buletin, pașaport sau carte de identitate,date privind locatia,un IP,un cookie ID.

După cum se vede, definiția datelor cu caracter personal mai conține câteva elemente importante:

Datele personale vizează numai informații privind persoanele fizice, nu persoane juridice.

Nu contează dacă prelucrarea acestor date personale se face prin intermediul unui sistem automat ori prin intermediul unui sistem neautomatizat (ex. prelucrare manuala), dacă aceasta face parte dintr-un sistem structurat de evidență a datelor. Singurul lucru important e că vorbim despre o prelucrare a unui astfel de tip de date.

Simplificând definiția de mai sus, am putea concluziona că datele personale înseamnă date care se referă la o persoană în viață care poate fi identificată astfel : folosind aceste date; sau pornind de la aceste date și folosind informații suplimentare care sunt sau pot intra în posesia operatorului de date.

Informatii pe care site-ul nostru le colecteaza:

vipcarsautomobile.ro colecteaza datele personale astfel:

Informatie furnizata direct de tine, prin intermediul formularelor atunci cand ele sunt activate (abonare la newsletter-ul vipcarsautomobile.ro, formulare de contact, inscriere cu cont).

Informatii pe care le obtinem atunci cand ne folosesti serviciile (inscriere pe site).

Utilizam formulare prin care iti poti face cont, poti comenta la articole, iti poti face un cont de client sau te poti inregistra la newsletterele noastre.

Acestea includ câmpuri precum numele, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil, parola de acces, detalii privitoare la datele de sediul social al companiei tale, problema pe care ai vrea sa ti-o lamureasca cineva, etc.

Folosim aceste date pentru a-ti permite accesul in site si pentru a putea livra serviciile pe care ai ales sa le primesti (newsletter, livrare comenzi, comentariul la articole etc.). Baza legală pentru această prelucrare este intrarea și executarea unui contract la care esti parte (ori de cate ori realizezi operatiunile de mai sus, esti de acord cu termenii si conditiile de furnizare a acelor servicii).

Nu folosim datele dv personale pentru a vă trimite comunicări de marketing decât dacă optați în mod explicit pentru o astfel de comunicare. Va puteti dezabona (retrageți consimțământul) în orice moment, contactandu-ne in scris. Vom incerca a solutiona aceasta cerere a dvs in maxim 30 zile lucratoare.

Site-ul nostru vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a ne trimite un mesaj. Datele pe care le trimiteti in urma folosirii acestei optiuni de contactare sunt prelucrate în baza interesului nostru legitim de a răspunde solicitării dvs. și / sau de a păstra o evidență a reclamației dvs., a solicitării de consultanta și a altora similare.

Utilizarea siteului vipcarsautomobile.ro

vipcarsautomobile.ro colecteaza in mod automat anumite informatii, pe care le stocheaza in rapoartele sale de trafic. Informatiile despre care vorbim pot include IP-ul dispozitivului de pe care ne vizitezi, regiunea sau localizarea generala de unde accesezi siteul, precum si tipul de browser, sistem de operare ori de dispozitiv de pe care ne accesezi. In plus, colecteaza si un istoric paginilor pe care le accesezi.

Utilizam aceasta informatie in temeiul interesului nostru legitim de a observa in ce masura paginile siteului corespund nevoilor de afisare ale dispozitivului tau particular, pentru a diagnostica eventuale probleme pe care le au serverele noastre atunci cand livreaza pagini catre anumite tipuri de dispozitive, pentru a analiza tendinte, a observa modul in care utilizatorii pot naviga mai bine in paginile noastre.

vipcarsautomobile.ro foloseste, de asemenea, cookie-uri, despre care puteti citi in sectiunea de mai jos.

Cookieuri

Cookie-urile sunt fișiere text mici plasate pe computer sau pe dispozitive mobile când accesați site-uri web. Cookie-urile “directe” sunt stabilite de domeniile pe care le vizitați în acel moment. Cookie-urile “terțe” sunt stabilite de alte domenii decât cele ale site-urilor pe care le vizitați .

Cele mai multe cookie-uri pot fi incluse intr-una dintre categoriile de mai jos:

(a) Cookie-uri strict necesare: Aceste cookie-uri sunt esentiale in furnizarea serviciilor solicitate de catre cititori. Fara ele, websiteul nu poate functiona ori livra serviciile furnizate.

(b) Cookie-uri de performanta: Aceste cookie-uri colectează informații despre modul în care cititorii utilizează un site web, cum ar fi paginile cele mai populare, ce metodă de conectare între pagini este cea mai eficientă și dacă utilizatorii întâmpină mesaje de eroare de pe paginile web. Aceste cookie-uri ne permit să oferim o experiență de calitate cititorilor nostri, precum și să măsuram audiența paginilor vipcarsautomobile.ro. Informațiile colectate de aceste cookie-uri nu identifică utilizatorii. Acestea sunt concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea funcționării site-ului nostru.

(c) Cookie-urile functionale: Aceste cookie-uri tin minte alegerile pe care le faci, pentru a imbunatati experienta ta.

(d) Cookie-urile de direcționare și de publicitate: Aceste cookie-uri colectează informații despre obiceiurile tale de navigare pentru a face publicitatea relevantă pentru tine și interesele tale. Ele sunt, de asemenea, folosite pentru a limita numărul vizualizari ale unei reclamă, precum și pentru a ajuta la măsurarea eficacității campaniilor publicitare.

Opțiunile tale privind cookie-urile

Poți ajusta setările de confidențialitate din browser pentru a bloca toate cookie-urile; cu toate acestea, acest lucru ar putea afecta grav experiența ta de navigare, deoarece multe site-uri web ar putea să nu funcționeze corect. Browserul iti poate permite să stergi toate modulele cookie la închiderea browserului. Această opțiune, totuși, duce la ștergerea cookie-urilor persistente, care pot stoca preferințele și setările tale personalizate pe site-urile pe care le vizitezi în mod regulat. Cu toate acestea, este posibil să pastrezi modulele cookie dorite, întrucât browserul dvs. Iti poate permite să specifici site-urile care sunt întotdeauna sau niciodată autorizate să utilizeze modulele cookie.

Gasiti informații specifice cu privire la problemele de confidențialitate legate de publicitatea pe internet pe site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/

Informații complete despre cookie-uri gasiti pe site-ul: www.allaboutcookies.org

Catre cine transferam aceste informatii

Vom dezvălui datele tale personale numai pentru scopurile și pentru acele terțe părți enumerate mai jos. Vom lua măsurile adecvate pentru a te asigura că datele personale sunt prelucrate, securizate și transferate în conformitate cu legislația în vigoare.
Accesul la informațiile tale personale este limitat numai la acei angajați care trebuie să cunoască informațiile personale și pot include angajații din departamentele de marketing, tehnologia informației și de securitate.

Divulgarea către terți

Vom transmite datele tale personale, acolo unde este strict necesar, pe baza nevoii de cunoaștere, catre următoarele categorii de terți:

(a) companiile care ne furnizează produse și servicii (imputerniciti), cum ar fi:

(i) agențiile media, cum ar fi cele care organizează campanii promoționale și cele care administrează site-ul vipcarsautomobile.ro;

(ii) servicii de market research: analiză, publicitate, strict pentru nevoile vipcarsautomobile.ro;

(iii) agenții de infrastructură (alte părți care gestionează newsletter-ul de e-mail, marketing prin SMS sau alte tipuri de marketing, suport clienți sau activități de vânzare in numele nostru), strict pentru vipcarsautomobile.ro;

(iv) furnizorii și suportul sistemelor tehnologiei informației, inclusiv arhivarea e-mailurilor, furnizorii de telecomunicații, serviciile de back-up și recuperare în caz de catastrofe și serviciile de securitate cibernetică.

(b) companiile implicate în funcționarea site-ului nostru web, în cazul în care nu ne oferă un serviciu.

(c) alte parti, cum ar fi autoritatile si institutiile publice, contabilii, auditorii, avocatii si alti consultanti externi, a caror activitate implica necesitatea cunoasterii acestor date sau acolo unde legea ne obliga sa facem aceasta dezvaluire.

De asemenea, vom dezvalui datele tale personale unor terte parti:

Daca ne dai consimtamantul tau pentru aceasta dezvaluire;

Catre persoane care demonstreaza ca actioneaza legal in numele tau;

Acolo unde este in interesul legitim al vipcarsautomobile.ro sa administreze, sa creasca si sa isi dezvolte afacerea:

Daca vindem afacerea sau parti din aceasta, am putea dezvalui datele tale personale catre cumparatorul potential al afacerii ori partilor sale, avand in vedere necesitatea de a mentine continuitatea afacerii.

Daca vipcarsautomobile.ro ori o parte substantiala a bunurilor sale sunt achizitionate de o terta parte, caz in care datele cu caracter personal prelucrate de vipcarsautomobile.ro vor face parte din proprietatile transferate.

Daca suntem obligati prin lege sa dezvaluim un anumit tip de informatie, in cazul unor solicitari legale a funcționarilor guvernamentali, ori in situatia in care suntem obligati sa respectam cerințele de securitate națională sau de aplicare a legii sau pentru a preveni activitatea ilegală.

pentru a răspunde oricăror reclamații, pentru a ne proteja drepturile sau drepturile unui terț, pentru a proteja siguranța oricărei persoane sau pentru a preveni orice activitate ilegală; sau

pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța vipcarsautomobile.ro, angajaților noștri, clienților, furnizorilor sau altor persoane.

Unii dintre acești destinatari (inclusiv afiliații noștri) pot folosi datele tale în țări care nu fac parte din Spațiul Economic European.

Restrictii cu privire la utilizarea informatiilor de catre terti

Orice terțe părți catre care dezvaluim informațiile tale personale în conformitate cu cele de mai sus sunt limitate (prin lege și prin contract) în capacitatea lor de a utiliza informațiile dvs. Personale doar în scopurile specific identificate de noi. Vom asigura întotdeauna că orice terțe părți catre care dezvaluim informațiile tale personale sunt supuse obligațiilor de confidențialitate și de securitate în conformitate cu contractele semnate cu ei și cu legile aplicabile.
Cu exceptia situatiilor detaliate în mod expres mai sus, niciodată nu vom dezvalui, nu vom vinde sau nu vom închiria informațiile tale personale unei terțe părți fără a te notifica și, dacă este cazul, fara a obține consimțământul tau.

Drepturile tale ca utilizator al vipcarsautomobile.ro

Regulamentul GDRP recunoaște persoanelor vizate o serie de 8 drepturi importante (operatorul este cel obligat să se asigure de respectarea lor):

Dreptul la informare – art. 13 și 14 GDPR. Acesta le permite persoanelor vizate să știe, chiar de la momentul la care se face colectarea modul în care se vor utiliza acele date, către cine vor fi ele dezvăluite ori transferate, ce drepturi au persoanele în cauză cu privire la datele prelucrate etc.

Dreptul de acces la date – art. 15 GDPR. Iti permite sa obtii, din partea noastra, o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care te privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la alte informații utile.

Dreptul la ștergerea datelor – art. 17 GDPR. Iti permite sa obtii din partea noastra ștergerea datelor cu caracter personal te privesc, fără întârzieri nejustificate. Exista, totusi, si excepții de la această regulă, cum ar fi ideea ca unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, ca sunt prelucrate in scopuri statistice ori de arhivare, ca sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale ori ca le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.

Dreptul la rectificarea datelor – art. 16 GDPR. Iti permite sa obtii de la noi, fără întârzieri nejustificate, rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc.

Dreptul la restricționarea datelor – art. 18 GDPR. Este un drept cu caracter temporar. În unele situații, între momentul în care, spre exemplu, luam decizia de a șterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării) și ștergerea efectivă a datelor, ne trimiti o cerere prin care te opune ștergerii, motivând faptul că ai nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. Ca urmare a unei astfel de solicitări, vom “îngheața” datele oprind prelucrarea lor pentru o anumită perioadă de timp.

Dreptul la portabilitatea datelor – art. 20 GDPR. Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc și pe care le-ai furnizat operatorului (care le prelucreaza in temeiul unui contract ori in temeiul consimtamantului tau, prin mijloace automate) într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastra. Cu alte cuvinte, datele personale iti vor fi oferite, într-un format structurat, pentru ca tu să poti decide că le descarci sau, dimpotrivă, că le trimiti unui alt operator..

Dreptul la opoziție – art. 21 GDPR. Ai dreptul de a se opune, spre exemplu, prelucrării datelor tale personale, atunci când acestea sunt prelucrate în scop de marketing direct.
Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

Solutionarea cererilor dvs.

Perioada de timp: Vom încerca să răspundem la solicitarea ta în termen de 30 de zile și putem prelungi acest termen din motive specifice, legate de complexitatea cererii tale.

Fără identificare: în unele cazuri, este posibil să nu putem căuta datele dvs. personale datorită identificatorilor pe care îi furnizați în solicitarea dvs. În astfel de cazuri, în cazul în care nu vă putem identifica ca persoană vizată, nu suntem în măsură să vă conformăm solicitării dvs. de a vă executa drepturile legale descrise în această secțiune, cu excepția cazului în care furnizați informații suplimentare care să vă permită identificarea. Vă vom informa și vă vom oferi posibilitatea de a oferi astfel de detalii suplimentare.

Securitatea datelor

vipcarsautomobile.ro se angajează să protejeze datele tale personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, divulgării, modificării, indisponibilității, accesului neautorizat și distrugerii și ia toate măsurile de precauție rezonabile pentru a proteja confidențialitatea acestor date, inclusiv prin utilizarea unor măsuri organizatorice și tehnice adecvate. Măsurile tehnice includ utilizarea de criptare, parole pentru accesul la sistemele noastre, utilizarea certificatelor de securitate de tip SSL, pentru criptarea datelor in tranzit, etc.

În timpul furnizării către tine a datelor tale personale, datele personale pot fi transferate pe internet. Deși depunem toate eforturile pentru a proteja datele personale pe care ni le furnizezi, transmiterea de informații între tine și noi, pe internet, nu este complet sigură (e posibil ca terminalul de pe care scrii sa fie monitorizat de terti, spre exemplu, fara ca noi sa putem face nimic in aceasta privinta). Prin urmare, nu putem garanta securitatea informațiilor tale personale transmise prin intermediul internetului. Intelegi, deci, ca orice astfel de transmisie este pe propriul tau risc. Odată ce primim datele personale, vom folosi proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a preveni accesul neautorizat la acesta.

Modificari in politica de securitate

Ne rezervăm dreptul, să modificăm practicile noastre de confidențialitate și să actualizăm și să efectuăm modificări la această nota de informare în orice moment. Din acest motiv, va invitam să tconsultati in permanență Politica de confidentialitate. . Vom trata datele tale personale într-o manieră compatibilă cu notificarea de confidențialitate în baza cărora au fost colectate, cu excepția cazului în care avem consimțământul tau să le tratăm diferit.

Informatii de contact

Te rugăm să ne adresezi întrebările tale cu privire la obiectul protecției datelor și orice solicitări în exercitarea drepturilor tale legale la urmatoarea adresa de email: avelariacars@yahoo.com

Vom investiga și încerca să rezolvăm orice cerere sau plângere cu privire la utilizarea sau dezvăluirea informațiilor tale personale in timp util.

Dacă nu esti mulțumit de răspunsul nostru, poti face o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Copyright 2018 vipcarsautomobile.ro