Politica de confidentialitate

VipCars Automobile Service and Privacy Policy

Data actualizare politica de confidentialitate si cookie-uri: 26 iulie 2018

Avelaria Cars Srl cu sediul in  Str. Rosiorilor 11, oras Braila, jud. Brailainregistrata la Registrul Comertului cu nr. J09/635/2016, CIF 36775652 opereaza site-ul www.vipcarsautomobile.ro

Această pagină vă informează despre politicile noastre privind colectarea, utilizarea și divulgarea datelor personale atunci când utilizați serviciile noastre și alegerile pe care le-ați asociat cu respectivele date.

Noi folosim datele dvs. pentru a furniza și a îmbunătăți serviciile oferite. Prin utilizarea serviciilor, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în conformitate cu această politică. Cu excepția cazului în care este definită altfel în această politică de confidențialitate, termenii utilizați în această politică de confidențialitate au aceleași înțelesuri ca în Termenii și condițiile noastre, accesibile la www.vipcarsautomobile.ro

Datele cu caracter personal

Potrivit GDPR (General Data Protection Regulation), „date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Colectarea și utilizarea informațiilor

Colectăm mai multe tipuri diferite de informații în diverse scopuri pentru a furniza și îmbunătăți serviciile noastre pentru tine.

Informatii furnizate de dvs, prin intermediul formularelor atunci cand ele sunt activate (abonare la newsletter-ul companiei noastre, formulare de contact, inscriere cu cont, etc). Informatii pe care le obtinem atunci cand ne utilizati serviciile, de exemplu: inscriere pe site.

Utilizam formulare prin care iti poti face cont, poti comenta la articole, iti poti face un cont de client, ne poti contacta in legatura cu cerere de informatii privind serviciile sau eventuale produse ale noastre sau va puteti inregistra la newsletter-ul companiei noastre. Acestea includ câmpuri precum nume, prenume, e-mail, numărul de telefon mobil, parola de acces, detalii privind informatiile pe care ai vrea sa ti le oferim, etc.

Folosim aceste date pentru a-ti permite accesul in site si pentru a putea livra serviciile pe care ai ales sa le primesti (newsletter, livrare comenzi, comentariul la articole etc.). Reprezinta baza legală pentru această prelucrare folosirea site-ului nostru și executarea unui contract (ori de cate ori realizezi operatiunile de mai sus, esti de acord cu termenii si conditiile de furnizare a acelor servicii).

Nu folosim datele dv personale pentru a vă trimite comunicări de marketing decât dacă optați în mod explicit pentru asa ceva. Va puteti dezabona (inseamna sa va retrageți consimțământul) în orice moment, contactandu-ne in scris sau prin email. Vom incerca sa solutionam cererea dvs in maxim 15 zile lucratoare.

Site-ul nostru vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a ne trimite mesaj printr-un formular. Datele pe care le trimiteti in urma folosirii acestui formular de contact sunt prelucrate în baza interesului nostru legitim de a răspunde solicitării dvs. și / sau de a păstra o evidență a reclamației dvs., a solicitării de informatii și a altora similare. Stocam aceste date timp de 5 ani.

Tipurile de date personale colectate în timp ce folosim serviciile noastre:

vă putem cere să ne furnizați anumite informații de identificare personală care pot fi folosite pentru a vă contacta sau identifica ("Date personale").

Informațiile de identificare personală pot include, dar nu se limitează la:

Adresă de e-mail

Prenume și nume

Număr de telefon

Adresă, stat, provincie, cod poștal.

Cookie-uri si date de utilizare.

Aceste date de utilizare pot include informații precum adresa IP a computerului dvs. (de exemplu, adresa IP), tipul de browser, versiunea browserului, paginile serviciului nostru pe care îl vizitați, ora și data vizitei dvs., timpul petrecut pe acele pagini, identificatori de dispozitive și alte date de diagnosticare.

Datele de urmărire și cookie-urile

Folosim cookie-uri și tehnologii de urmărire similare pentru a urmări activitatea serviciilor noastre și pentru a ține anumite informații.

Cookie-urile sunt fișiere cu cantități mici de date care pot include un identificator unic anonim. Cookie-urile nu sunt virusi!

Cookie-urile sunt trimise în browserul dvs. de pe un site web și stocate pe calculatorul sau dispozitivul pe care il folositi.

Tehnologiile de urmărire utilizate pot fi de asemenea balize, etichete și scripturi pentru colectarea și urmărirea informațiilor și pentru îmbunătățirea și analizarea serviciilor noastre. Puteți instrui browser-ul dvs. să refuze toate cookie-urile sau să indice când un cookie este trimis. Cu toate acestea, dacă nu acceptați cookie-uri, este posibil să nu puteți utiliza anumite porțiuni ale serviciilor noastre.

Exemple de module cookie pe care le folosim:

Cookies pentru sesiuni. Utilizăm cookie-urile de sesiune pentru a opera serviciile noastre.

Cookie-uri de preferință. Utilizăm cookie-urile de preferință pentru a vă aminti preferințele și setările diferite.

Cookie-uri de securitate. Utilizăm cookie-urile de securitate în scopuri de securitate.

Detalii despre modul de ștergere a cookie-urilor sau modul de gestionare a cookie-urilor în diferite browsere de internet pot fi găsite accesând linkurile de mai jos:

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Chrome

Pentru a opta sa nu mai fii urmarit de Google Analytics te rugam sa vizitezi:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Gasiti informații specifice cu privire la problemele de confidențialitate legate de publicitatea pe internet pe site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/

Utilizarea datelor

Compania noastra folosește datele colectate în diverse scopuri:

Furnizarea și întreținerea serviciilor.

Pentru a vă notifica despre modificările aduse serviciilor noastre.

Pentru a vă permite să participați la caracteristicile interactive ale serviciilor noastre atunci când alegeți să faceți acest lucru.

Pentru a oferi asistență și asistență clienților.

Pentru a furniza informații sau analize valoroase pentru a putea îmbunătăți serviciile.

Pentru a monitoriza utilizarea serviciilor.

Pentru a detecta, a preveni și a aborda problemele tehnice.

Transferul datelor

Informațiile dvs., inclusiv datele personale, pot fi transferate către - și întreținute pe - computerele situate în afara statul, provincia, țara sau altă jurisdicție guvernamentală în care legile privind protecția datelor pot fi diferite de cele din jurisdicția dvs.

Dacă vă aflați în afara României și alegeți să ne furnizați informații, vă rugăm să rețineți că transferăm datele, inclusiv datele personale, în România și le procesăm acolo.

Acordul dvs. cu privire la această politică de confidențialitate, urmat de transmiterea acestor informații, reprezintă acordul dvs. cu privire la respectivul transfer.

Compania noastra va lua toate măsurile necesare în mod rezonabil pentru a vă asigura că datele dvs. sunt tratate în siguranță și în conformitate cu această politică de confidențialitate și că nu va avea loc transferul datelor dvs. personale către o organizație sau catre o alta țară decât dacă există controale adecvate.

Dezvăluirea cerințelor legale privind datele personale

Compania noastra poate să dezvăluie datele dvs. personale în convingerea că această acțiune este necesară pentru:

A se conforma unei obligații legale

Pentru a proteja și a apăra drepturile sau proprietatea companiei noastre

Pentru a preveni sau a investiga posibilele nereguli în legătură cu serviciile noastre

Pentru a proteja siguranța personală a utilizatorilor serviciilor noastre sau a publicului

Pentru a vă proteja împotriva răspunderii juridice

Securitatea datelor

Securitatea datelor dvs. este importantă pentru noi, dar nu uitați că nici o metodă de transmitere prin Internet sau o metodă de stocare electronică nu este 100% sigur. În timp ce ne străduim să folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a vă proteja datele personale, nu putem garanta securitatea sa absolută.

Compania noastra se angajeaza să protejeze datele tale personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, divulgării, modificării, accesului neautorizat și a distrugerii și ia toate măsurile de precauție rezonabile pentru a proteja securitatea si confidentialitatea lor, inclusiv prin utilizarea unor măsuri organizatorice și tehnice specifice. Măsurile tehnice pot include utilizarea de criptare, parole pentru acces, utilizare de certificate SSL de securitate pentru criptarea datelor in tranzit, etc.

Furnizori de servicii

Putem angaja companii și persoane terțe pentru a facilita serviciile noastre ("Furnizori de servicii"), pentru a furniza serviciile noastre în numele nostru, pentru a efectua servicii legate de serviciile noastre sau pentru a ne ajuta în analizarea modului în care sunt utilizate serviciile noastre.

Aceste terțe părți au acces la datele dvs. personale numai pentru a îndeplini aceste sarcini în numele nostru și sunt obligate să nu le dezvăluie sau să le utilizeze în niciun alt scop.

Legături către alte site-uri

Site-ul nostru poate conține legături către alte site-uri care nu sunt operate de noi.

Dacă dați clic pe un link de la o terță parte, veți fi direcționat (ă) către site-ul terței părți.

Vă sfătuim cu tărie să examinați Politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați.

Nu avem control și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor terților.

Confidențialitatea copiilor

Serviciile noastre nu se adresează persoanelor care nu au împlinit vârsta de 18 ani ("Copii").

Nu colectăm cu bună știință informații de identificare personală de la persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

Dacă sunteți părinte sau tutore și sunteți conștienți de faptul că copiii dvs. ne-au furnizat date personale, vă rugăm să ne contactați.

Dacă știm că am colectat date personale de la copii fără verificarea acordului părinților, luăm măsuri pentru a elimina aceste informații de la serverele noastre.

Drepturile dvs ca utilizator al site-ului nostru

Regulamentul recunoaște persoanelor vizate o serie de 8 drepturi importante (operatorul este cel obligat să se asigure de respectarea lor):

Dreptul la informare - art. 13 și 14 GDPR. Acesta le permite persoanelor vizate să știe, chiar de la momentul la care se face colectarea modul în care se vor utiliza acele date, către cine vor fi ele dezvăluite ori transferate, ce drepturi au persoanele în cauză cu privire la datele prelucrate etc.

Dreptul de acces la date - art. 15 GDPR. Iti permite sa obtii, din partea noastra, o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care te privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la alte informații utile.

Dreptul la ștergerea datelor - art. 17 GDPR. Iti permite sa obtii din partea noastra ștergerea datelor cu caracter personal te privesc, fără întârzieri nejustificate. Exista, totusi, si excepții de la această regulă, cum ar fi ideea ca unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, ca sunt prelucrate in scopuri statistice ori de arhivare, ca sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale ori ca le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.

Dreptul la rectificarea datelor - art. 16 GDPR. Iti permite sa obtii de la noi, fără întârzieri nejustificate, rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc.

Dreptul la restricționarea datelor - art. 18 GDPR. Este un drept cu caracter temporar. În unele situații, între momentul în care, spre exemplu, luam decizia de a șterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării) și ștergerea efectivă a datelor, ne trimiti o cerere prin care te opune ștergerii, motivând faptul că ai nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. Ca urmare a unei astfel de solicitări, vom “îngheața” datele oprind prelucrarea lor pentru o anumită perioadă de timp.

Dreptul la portabilitatea datelor - art. 20 GDPR. Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc și pe care le-ai furnizat operatorului (care le prelucreaza in temeiul unui contract ori in temeiul consimtamantului tau, prin mijloace automate) într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastra. Cu alte cuvinte, datele personale iti vor fi oferite, într-un format structurat, pentru ca tu să poti decide că le descarci sau, dimpotrivă, că le trimiti unui alt operator..

Dreptul la opoziție - art. 21 GDPR. Ai dreptul de a se opune, spre exemplu, prelucrării datelor tale personale, atunci când acestea sunt prelucrate în scop de marketing direct.

Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

Solutionarea cererilor primite de la dumneavoastra

Perioada de timp: vom încerca să răspundem la solicitarea dvs în termen de 15 de zile și putem prelungi acest termen din motive specifice, legate de complexitatea cererii tale.

Fără identificare: în unele cazuri, este posibil să nu putem căuta datele dvs. personale datorită identificatorilor pe care îi furnizați în solicitarea dvs.

În astfel de cazuri, în cazul în care nu vă putem identifica ca persoană vizată, nu suntem în măsură să vă conformăm solicitării dvs. de a vă executa drepturile legale descrise în această secțiune, cu excepția cazului în care furnizați informații suplimentare care să vă permită identificarea.

Vă vom informa și vă vom oferi posibilitatea de a oferi astfel de detalii suplimentare.

Modificări la această politică de confidențialitate

Ne rezervam dreptul de a face actualizari oricand în Politica de confidențialitate.

Vă vom notifica despre orice modificare prin publicarea noii Politici de confidențialitate pe această pagină respectiv prin actualizarea "datei efective" în partea de sus a acestei Politici de confidențialitate.

Vă recomandăm să revizuiți periodic această politică de confidențialitate pentru a fi la curent cu orice modificare.

Modificările la această politică de confidențialitate sunt afișate pe această pagină.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați:

Prin e-mail: avelariacars@yahoo.com

La numărul de telefon: +40 758 617 966

Prin scrisoare la adresa postala: Str. Rosiorilor 11, oras Braila, jud. Braila, România .

In cazul in care nu sunteti mulțumit de raspunsurile noastre, puteti face o plângere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

Scroll to top
 
VERIFICA MASINI !